Küldetésünk

A Csodák Palotája, Magyarország és Közép- és Kelet-Európa első „science center”-e, interaktív tudományos játéktere és szórakoztató központja, mely a graduális természettudományos oktatást kiegészítve informális, élményalapú módon tanít minden korosztályt.

A Csopa Campona témái, tematikái, az 1700m2-es játéktér eszközei és játékai, Öveges termi előadásai és kísérletbemutatói, különleges programjai minden esetben a tudományokhoz, és elsősorban a természettudományokhoz köthetőek, szakmailag hitelesek. Bár nem vagyunk iskola, kiemelten fontos számunkra az tudományos oktatás, nevelés: célunk, hogy kedvet csináljunk a természettudományok megismeréséhez tapasztalati úton, élménnyé tegyük a tanulást


A Csodák Palotája minden generációnak igényes, tartalmas időtöltést kínál.

  • A legkisebbek élményszerűen felfedezhetik a fény, az erők, az elektronok játékát.
  • Az iskolás gyerekek a saját játék-tapasztalataikat már összeköthetik a tanultakkal, élményszerűen tapasztalják meg a természettudomány törvényeit.
  • A fiatal szülők végre belevethetik magukat a játékba gyerekeik partnereként, sőt versenyezhetnek is!
  • A kamaszoknak és a felnőtteknek ideális találkozóhely, ahol tesztelhetik testi és szellemi képességeiket, felfrissíthetik tudásukat.
  • Az ötvenen túliak újra részesülhetnek a felfedezés, örömében és felfrissíthetik ismereteiket is.

A Csopa Playbar a 20 éves Csopa Campona tapasztalatával a háta mögött egészen újfajta kihívásoknak szeretne megfelelni. A 3 tematikus és terveink szerint időről időre változó kiállításainkkal, trendi, de a tudományhoz mégis köthető szabadulószobáinkkal, látványos és nem hétköznapi módon készült rövid filmjeinkkel a 10-12 évnél idősebb korosztályt, a kamaszokat, fiatal felnőtteket szeretnénk elérni, számukra olyan tartalmas és szórakoztató programokat szervezni, melyek hiánypótlóak a budapesti kínálatban. Bővebb, színesebb, interaktívabb tartalmat, a mostani meglehetősen szűk kereteket feszegető felvilágosító előadásokat, újfajta élményeket kínálunk.


Ha kell egy csodás hely, gyere a Csopába!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csopa Campona cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Instagram