Óvodás csoportoknak

Óvodás hétfők és csütörtökök a Csodák Palotájában

A 2015/16-os tanévtől a Csodák Palotája már az óvodások számára is tartogat kifejezetten 3-7 éveseknek szóló programokat!

Öveges termi eladás óvodás csoportoknak

Csodák Palotája a legkisebbeknek egy csodás mesével készül, melynek bőven vannak látványos elemei is. A Meséből Tudomány előadásunkat minden HÉTFŐN és CSÜTÖRTÖKÖN reggel 9:15-től tartjuk.

A mesék misztikumát, varázslatos kalandok birodalmát hozzuk el a legkisebbeknek, a tudomány köntösébe burkolva. Ahol a látogató maga is részévé válik a történetnek. Játékosan mutatjuk meg hogyan lehet a mesében megjelenő varázslatokat tudományosan megalkotni.

Kémcső Jenő és barátai tudománynépszerűsítő gyermekfoglalkozása ősztől a Csodák Palotájában várja a kísérletezni szerető óvodásokat. A kutató háztartásban fellelhető alapanyagokat felhasználva (a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve) kalauzolja a kémia rejtelmes világába a legkisebbeket. A gyerekek maguk is aktív részeseivé válnak a programnak. Közösen fedezhetik fel, mi mindenre használható többek közt a cukor, a só, az olaj és az élesztő. A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges, maximális létszám 20 fő, ajánlott korosztály 4-7 éves korig.


Csipet Csopa útvonal

A Csipet Csopa fantázianevű útvonalunkat kifejezetten az óvodás gyermekek számára alkottuk meg. Az útvonal csak olyan eszközöket, attrakciókat tartalmaz, mely a kisgyermekek számára is élvezetes, önfeledt szórakozást nyújt!


Intézményi Bérlettel a belépőjegy csak 750 Ft/ fő

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb óvoda a látogatás lehetőségével az Önök figyelmébe is ajánljuk az Intézményi Bérletünket, melynek ára 75.000 Ft, és 100 fő belépésére jogosít. A 100 fő nem kell, hogy egyszerre érkezzen, jöhetnek több turnusban is.

Csoportos kedvezményünkkel a gyermek- és diák csoportoknak 15 fő fölött kedvezményt adunk. A Kedvezményes csoportos jegy ára 1600 Ft/ fő. Pedagógusok számára legalább 15 fős csoport kísérőjeként a belépés ingyenes..


Várjuk Önöket is Óvodás hétfőn vagy csütörtökön!

Bejelentkezéshez kérjük kattintson ide!


Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csopa Campona cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: