Kedves Nézőink!


A 4D vetítés különleges moziélmény, de különleges óvintézkedéseket is igényel a biztonságos működtetése.

A magas biztonsági szint fenntartása és az Önöket érő esetleges balesetek elkerülése érdekében az alábbi betegségekben szenvedő személyek számára tilos a belépés: epilepszia, magas vérnyomás, szívbetegség, gerincproblémák, bármilyen komolyabb egészségi probléma.

Ezen kívül nem javasolt terhesség esetén, ittasság állapotában, 4 év alatti gyermekek és 100 cm alatti személyek számára.

A 4 és 7 év közötti gyermekek csak erre feljogosított felnőtt kísérővel együtt érkeznek vehetnek részt a vetítésen.

Az ülések súlykorlátozása miatt 120 kilogrammnál nehezebb személyek nem vehetik igénybe a 4D vetítési szolgáltatást.

A 4D rendszer mozgó ülései úgy vannak beprogramozva, hogy meghatározott sorrendben mozogjanak a filmvetítés közben. Ennek következtében a mozgó ülések az alábbiakat okozhatják:

az Önök személyes tárgyainak 
leejtése, a testük és/vagy a ruhájuk egy része beszorulhat a székek közé. 
Érzékenyebb nézők esetében: szédülés, fejfájás és/vagy izomfájdalom a filmvetítés alatt. Szélsőséges esetekben epilepsziás tünetek.


Környezeti hatások: 


A 4D filmek vetítése közben számos speciális effektust alkalmazunk: szélfújást, vizet, mozgást, hőt, hanghatásokat stb. 
Kérjük, az alábbiak figyelembe vételét:

szélgépek meghibásodását okozhatja, ha valamilyen tárgy 
(például a néző személyes tárgyai) érintkezésbe kerül a géppel, permetezett víz okozhatja az Önök ruhájának átnedvesedését, 
illetve női nézők esetében a smink elmosódását, valamint enyhébb szagokat a ruházaton. Ezen kívül a kipermetezett víz a 3D-s szemüvegre kerülhet. A speciális hatásokkal vetített filmekhez használt víz csak csekély valószínűséggel okozhat jelentősebb fizikai kárt.


Különleges figyelmet igénylő problémák:

Mozgó ülések: A vetítés alatt az ülések mozgása miatt állandóan fennáll az 
esetleges sérülés veszélye. A megelőzés céljából kérjük Önöket, ne mozogjanak a székben, illetve ne szálljanak ki a székből, amíg a vetítés tart!

Kérjük, tartsák távol az idegen tárgyakat, illetve saját testrészeiket a széleffektust előállító berendezésektől és minden más berendezéstől! Ezzel megelőzhető a sérülés és a berendezés meghibásodása!

Kérjük, kiemelt figyelmet fordítsanak arra, hogy személyes tárgyaik vagy saját testrészeik ne szorulhassanak be a székek és a falak/lépcsők közé!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a személyes tárgyak megfelelően legyenek rögzítve! A Vetítőterembe tilos ételt-italt bevinni!

Amennyiben bármilyen tárgyat leejtenek filmvetítés közben ne álljanak fel székükből, hogy a leejtett tárgyat felszedjék!


Speciális hatások: 


A szélhatások következtében a lazán hagyott ruhadarabok, pl. kendők, kalapok stb. elrepülhetnek, ami a berendezés meghibásodását okozhatja. Kérjük, különös figyelmet szenteljenek az ilyen ruhadarabokra, amelyek ki vannak téve a szélhatásoknak! Amennyiben bármilyen ruhadarabjuk a szélhatás következtében elrepül, kérjük, hogy a leesett tárgyat a filmvetítés közben ne próbálják felszedni.

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csopa Campona cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: