Táboroztatóknak

A Csodák Palotája nem csupán családi kiruccanások és tanulmányi kirándulások helyszíne, hanem a nyári táborok alkalmával is kiváló programlehetőség a táborozó csoportok számára.

Amiért érdemes a Csopa Playbart feljegyezni a tábori programok köré:

  • A csoportok számára - a hozzánk érkező gyerekek életkorát figyelembe véve - tematikus csomagokat állítottunk össze, melyek egy tudományos workshop-ból, egy látványos előadásból és egy interaktív kiállítás meglátogatásából állnak.
  • Óbudai helyszínünk könnyen megközelíthető a pesti és a budai oldalon lévő táborok számára is! (Pl: A fonódó villamosok, a Kolosy téri megállónál az épületünk előtt állnak meg.)
  • A fogadótérbe érkezve a látogatók értintőképernyős asztalokon, különleges csocsókon játszhatnak, így a foglalt programcsomaggal egybekötve a Csopa Playbar látogatása fél napos, sokszínű programja lehet a napközis táboroknak.

Tematikus kiállítások:

Születés, Illúzió és Newton témakörökben rövid bevezetővel egybekötött interaktív bemutatók, ahol sokféle játék, eszköz próbálható ki és emlékezetes fényképek készíthetők.


Előadóterem:

A látványos 30 perces tudományos kísérletbemutató keretében felváltva „fagyasztjuk meg a levegőt” és okozunk „forró pillanatokat” a látogatóknak.


Tudományos workshop:

A Richter Gedeon laborban bárki tudósnak érezheti magát, hisz témavezetőink segítségével izgalmas kísérleteket végezhetnek el, különböző jelenségeket figyelhetnek meg a résztvevők.

A nyáron foglalható csomagok: * Színek világa, * Kémcső Jenő és barátai a laborban, * Illúzió a lombikban – gélek kémiája, * Jégkorszak, * Természetes érzékelők, * Okostelefon a laborban


3 attrakciós csoportos gyermekjegy ára: 2.700 Ft

3 attrakciós csoportos felnőtt jegy ára: 3.300 Ft

A kiállításokra és az előadásokra külön is van lehetőség bejelentkezni.

15 gyermek után 1 kísérő belépése ingyenes.

Tematikus természettudományos szabadulószobáinkat kisebb csoportoknak, 12 éves kortól ajánljuk különleges programként!


Az Ön csoportjára szabott program összeállításáért hívja marketing csoportunkat a következő telefonszámon: +36 1 814 8060, vagy foglalja le 3 attrakciós csomagját on-line most!

 

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: