Jelen Házirend célja a Csopa Playbar Látogatóinak kellemes időtöltésének biztosítása, a látogatók biztonságának, egészségének és testi épségének megőrzése, valamint a Csopa Playbar kiállítás tárgyainak állagmegőrzése, mindezek érdekében a Házirend betartása minden látogató számára kötelező.

12 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérettel léphetnek és tartózkodhatnak a Csopa Campona és Csopa Playbar területén.

 1. A Csopa Playbar Látogatók a Csopa Playbar területére történő belépéssel a jelen Házirend rendelkezéseit önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el. A Látogatók a Csopa Playbar kiállításainak látogatására, játékainak, valamint bármely szolgáltatásának igénybevételére csak a Házirend elfogadásával és betartásával jogosultak.
 2. A jelen Csopa Playbar Házirenden kívül a látogatók kötelesek a Csopa Playbar munkatársainak utasításait, a Buda Entertainment & Gastro (a továbbiakban BEG) házirendjét és előírásait, illetve annak dolgozóinak és biztonsági őreinek utasításait betartani.
 3. A Csopa Playbar területére bevitt tárgyak megőrzéséért és állagsérelméért a Csopa Playbar nem vállal felelősséget. A Látogató tudomásul veszi, hogy a Playbar területére csak saját felelősségére hozhatja be vagyontárgyait, értékeit. A Playbar a ruhatárban elhelyezett értékekre és vagyontárgyakra sem vállal felelősséget. A ruhatár nem üzemel értékmegőrzőként!
 4. A Csopa Playbar kiállítás területére mindenki kizárólag saját felelősségére léphet be és tartózkodhat annak területén, az attrakcióit, valamint szolgáltatásait mindenki kizárólag saját felelősségére veheti igénybe.
 5. A Csopa Playbar nem vállalja kis- és fiatalkorúak felügyeletét, őrizetét.
 6. A belépőjegy az azon feltüntetett attrakciókra való belépésre jogosítja a Látogatót a belépőjegyen meghatározott időpontban: a Kiállítások és a Szabaduló szobák esetében 60 percre, a fizika show-k esetében 30 percre. A látogatók ezen időtartam eltöltése ezután a kiállítás területét kötelesek elhagyni.
 7. A Csopa Playbar egész területe kamerával megfigyelt terület.
 8. A Csopa Playbar attrakcióinak interaktív részei kizárólag az attrakciókhoz kihelyezett leírás utasításainak szigorú betartásával, az utasítás elolvasását és megértését követően használhatóak. 18 év alatti személy esetén a szülő felelős azért, hogy az egyes attrakciók leírását a gyermek megismerte és megértette azokat használata előtt. Esetleges kérdés esetén a Csopa Playbar munkatársai felvilágosítást adnak.
 9. Minden Látogató köteles a Csopa Playbar területén kiállított vagy kihelyezett tárgyakra vigyázni, épségüket megőrizni, leírásuk szerinti rendeltetésüknek megfelelően használni. Aki a kiállított vagy kihelyezett tárgyakban, vagy a Csopa Playbar berendezéseiben vagy felszerelésében szándékosan, vagy gondatlanul  kárt okoz, az köteles azt a Csopa Playbar részére megtéríteni.
 10. A Csopa Playbar semmilyen körülmények között sem vállal felelősséget a személyekben, vagy a Látogatók értékeiben keletkezett károkért.
 11. A Richter Gedeon laborban és az előadóban fokozott figyelmet igénylő kísérlet bemutatók zajlanak, a teremben kialakított emelvény területére a Látogatóknak belépni tilos, csak a Csopa Playbar munkatársainak engedélyével és/vagy felhívására léphetik át azt a Látogatók. A Richter Gedeon laborban és az előadóban a Csopa Playbar munkatársai bármikor utasíthatják a Látogatókat, akik kötelesek az utasításokat betartani.
 12. A Csopa Playbar területére tilos a belépés bódító, vagy más tudatmódosító szer hatása alatt álló személynek, illetve olyan ittas személyek, akik nem megfelelően viselkednek. Az ilyen személyektől a Csopa Playbar munkatársai a szolgáltatást megtagadják, és a területéről kivezetik.
 13. Tilos a belépés a Playbar területére mindazoknak, akik fertőző betegségben szenvednek.
 14. Tilos a Csopa Playbar területére szúró-és vágóeszközt, kést vagy ollót, üvegből készült tárgyat, fegyvert, pirotechnikai eszközt, vagy egyéb, riadalmat keltő eszközt, balesetveszélyes tárgyat, vagy bármely olyan eszközt bevinni, amely a saját vagy mások testi épségét veszélyeztethetik.
 15. A Csopa Playbar területén robbanásveszélyes anyagok lehetnek! Tilos a nyílt lángot használni, öngyújtót gyújtani, vagy bármely más módon tüzet gyújtani.
 16. Az attrakciók befogadóképessége limitált, az egyszerre bent tartózkodók maximális létszáma az OTSZ és az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. Rendelettel, illetve a tűzvédelmi hatósági előírásokkal összhangban került meghatározásra.
 17. Tilos a Csopa Playbar területére – az állatok saját érdekében- állatot bevinni, vakvezető kutya kivételével.
 18. Tilos a Csopa Playbar területén szemetelni, kérjük Látogatóinkat, hogy a kihelyezett szeméttárolókat vegyék igénybe.
 19. A Csopa Playbar rendelkezik elsősegély dobozzal, sérülés, rosszullét, bármilyen egészségügyi panasz esetén a pénztárnál vagy a munkatársaknál lehet jelezni ez esetben elsősegélyt a Csopa Playbar munkatársai tudnak nyújtani.
 20. A Csopa Playbar területén dohányozni tilos, a dohányzó Látogatók kizárólag a BEG által dohányzásra kijelölt helyeket vehetik igénybe.
 21. Tűz- és bombariadó, egyéb rendkívüli esemény bekövetkeztekor követni kell a Csopa Playbar munkatársainak, valamint a BEG hangosbemondó és a biztonsági őreinek, dolgozóinak utasításait
 22. Tilos a Csopa Playbar területén a Látogatóknak bármilyen reklám vagy egyéb kereskedelmi tevékenységet folytatni.
 23. Tilos a Csopa Playbar területén közrendet és közerkölcsöt sértő módon viselkedni.
 24. A szülinapos terem területét kivéve, tilos a Csopa Playbar területére élelmiszert és innivalót bevinni.
 25. A Csopa Playbar a belépés árait a Csopa weboldalán (csopa.hu) és a pénztáraknál kihelyezett információs táblákon tünteti fel. A megváltott belépőjegyet az attrakciók igénybevételének végéig a Látogató köteles megőrizni.
 26. A Látogatók Áfás számlaigényüket a belépőjegy megváltásakor, illetve a Playbarban való fizetéskor előre kötelesek jelezni, utólag a Csopa Playbar nem tud számlát kiállítani.
 27. Kedvezmény igénybevételekor, egyedi fizetőeszközök elfogadásakor, illetve más akciók ellenőrzése során a Csopa Playbar munkatársai személyazonosság ellenőrzésére alkalmas igazolványt kötelesek elkérni, amelyet a Látogatók kötelesek felmutatni. Ennek elmulasztása esetén az azonosítást igénylő fizetőeszköz nem fogadható el, illetve az akció nem érvényesíthető.
 28. Gyermekcsoport látogatása esetén a Csopa Playbar területén a Házirendben foglaltak betartásáért és betartatásáért kizárólag a csoport vezetői, vagy felügyelői felelnek.  A gyermekcsoportokért felelős kísérő személyeknek fokozott figyelmet kell fordítaniuk a velük lévő gyermekek élet-, baleset- és vagyonbiztonsága megőrzése érdekében.
 29. A belépőjegy megvásárlásával a Látogató elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a Csopa Playbar területén készült fotókat, felvételeket a Csopa Playbar saját reklám és promóciós tevékenységéhez szabadon, és díjmentesen felhasználhassa. A kép- és hangfelvételeken szereplő Látogatók semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a Csopa Playbarral sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos használóival szemben. A Csopa Playbar jogosult a területén készült felvételeket, fotókat az azon szereplő Látogató külön hozzájárulása és anyagi ellenszolgáltatás nélkül, bármely módon felhasználni, közzétenni, médiában megjelentetni.
 30. A Csopa Playbar Látogatói jogosultak a Csopa Playbar szolgáltatásaival kapcsolatban észrevételeket, esetleg panaszt tenni a Pénztárnál kérhető Panaszkönyvbe.
 31. A Házirend rendelkezéseit be nem tartó Látogatótól a Csopa Playbar munkatársai megtagadhatják a kiállítás látogatását, az attrakciók és szolgáltatások igénybevételét, valamint indokolt esetben a Csopa Playbar területéről, távozásra felszólítást követően kivezethetik. A belépő vételárának megtérítésére a Látogató semmilyen körülmények között sem tarthat igényt.
 32. A Playbarban csak 18 év felettieket szolgálunk ki alkoholos itallal. A Playbar alkalmazottai kérhetik a Látogatót életkorának igazolására. Amennyiben a Látogató ezt nem teszi meg, a Playbar személyzetének nem áll módjában kiszolgálni a Látogatót.
 33. A Playbar interaktív asztalait kizárólag azon Látogatóink használhatják, akik a Playbar kínálatából fogyasztanak. A pontos feltételekről a bárpultnál lehet információt kapni.
 34. A Csocsó asztalok és a biliárd foci térítés ellenében vehető igénybe.
 35. Kérjük kedves Látogatóinkat, hogy a Látogatással, a kiállítással, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat, ötleteiket a Csopa Playbar vezetéséhez fordulva írják meg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Kérjük, kedves Látogatóinkat a talált tárgyakat a pénztárnál adják le, elveszett tárgyaikat ugyanitt kereshetik. A házirend teljes szövegét a csopa.hu oldalon tekinthetik meg.
 36. A Csopa Playbar üzemeletetője a Csodák palotája Nonprofit Kft, a Playbar üzemeltetője a Drink and Play Kft.

Minden kedves látogatóinknak kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!


Budapest, 2016. május 12.

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: