Hírek - események

Az új esztendőben folytatódik a Csopa SzTK – Szeniorok Tudományos Klubja sorozat a Csodák Palotájában. Január utolsó keddjén ismét várjuk a nyugdíjasokat a Csopa Playbar (Buda E&G, 2. emelet, 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.) Orion termében.

Töltsön velünk néhány órát, fedezze fel interaktív tárlatainkat, élvezze meghívott vendégünk előadását. Ez alkalommal Juhász Árpád Geológus a világ körül előadását hallgathatják meg.

A rendezvény második felében odahaza is elvégezhető kísérleteket ismerhet meg a Richter Gedeon laborban, melyek bemutatása mosolyt csalhat az unokák, barátok arcára.

Egyed László tudományos újságíró vendége ezúttal Juhász Árpád, geológus, a hazai tudományos ismeretterjesztés kiemelkedő személyisége lesz. Az általa készített tévéműsorokból generációk ismerhették meg a természeti jelenségeket. A képernyők előtt ülve, milliók barangolhattak vele a világ számos izgalmas területén. Könyvek, cikkek sokasága őrzi a ma is aktív szakember egzotikus tájakon átélt kalandjait, melyekről ezúttal személyesen mesél majd a Csodák Palotájában.

(A Csopamedia blog Tudomány az életük című sorozatának Juhász Árpáddal készült interjúja itt érhető el.)


Vendégünk: Juhász Árpád
Témánk: Geológus a világ körül
Rendezvény időpontja: 2017. január 31., kedd, 10:00

Program:

  • 10:00 – 11:00: a Csodák Palotája három új interaktív tárlata (Illúzió, Newton, Születés) közül 1 szabadon választott kiállítás megtekintése demonstrátoraink aktív közreműködésével
  • 11:00 – 12:45: a Csopa SzTK- Szeniorok Tudományos Klubja összejövetele
    o    Geológus a világ körül - Juhász Árpád vendégünkkel Egyed László beszélget
    o    Kortalan kísérletek -
    egyszerű, odahaza is elvégezhető kísérletek oktatása a Richter Gedeon laborban

A klubrendezvényt kis frissítő és ropogtatnivaló felszolgálásával tesszük még otthonosabbá.


Belépőjegy ára: 1900 Ft, mely magában foglalja 1 interaktív tárlat megtekintését, részvételt a Szeniorok Tudományos Klubja rendezvényen

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezés és bővebb információ dr. Paszternák András klubvezetőnél a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-30-569-1240 telefonszámon.


Önt is szeretettel várjuk!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: