Hírek - események

Szeretettel várunk a Playbarban, óbudai különleges játékterünkben, egy fergeteges koncertre!

2017 január 13-án 20:00-tól, azaz most pénteken a CANARRO zenél nektek. (A belépés ingyenes!)

Élvezzétek a Canarro zenéjét, próbáljátok ki látványos science koktéljainkat. Érkezzetek előbb és játsszátok ki magatokat biliárdfoci pályáinkon vagy különleges csocsóasztalainkon!

Az együttesről:

A Canarro utcazenész duóként indult egy harmonikával, egy hegedűvel és egy gyerekkori barátsággal 2002-ben. A zenekar jelenlegi repertoárját számos stílussal gazdagította a különönböző zenei stílusokból hozzácsatlakozó zenészeknek köszönhetően.

Ismert dallamok, így egy igazán különleges hangzásban, a Django swing, a tangó, a bossa-nova stílusában ötvözve kerülnek feldolgozásra a jazzre jellemző zenei szabadsággal.

A Canarro jelenlegi formációjának magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épül. Különlegességük a Django Reinhardt által méltán elhíresült stílus és a békebeli magyar  jazz ötvözete.

A tagok szinte egyedüliként képviselik hazánkban ezt a mûfajt. Izgalmas zenei utazásban varázsolják elénk a 20-as 30-as évek swing és jazz zenéjét, dinamikus, improvizatív és felemelõ dallamokon keresztül.


Egy kis hangolódásként:


Várunk titeket most pénteken is a Playbarban!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: