Hírek - események

Közlekedéstudomány a Csodák Palotájában

Magyarország vezető vasúti magazinjával, a 2005 óta megjelenő Indóházzal és az iho.hu népszerű közlekedési hírportállal együttműködve közlekedéstudományi sorozat indul a Csodák Palotájában. Első alkalommal a vasutak világában kalandozunk T. Hámori Ferenc főszerkesztővel. Magyarország mozdonyai – a gőzöskorszaktól napjainkig címmel várjuk az érdeklődőket 2017. március 20-án, hétfőn 18 órától a Csopa Playbarba.

Elöljáróban annyit: méretéhez képest a magyar vasút igencsak változatos, színes mozdonyflottával büszkélkedhet. Az előadásra érkezők mindhárom vontatási nem jeles és ismert képviselőivel megismerkedhetnek; a legnagyobb, legerősebb, legnépszerűbb és legmodernebb, a hazai vasutaknál rendszeresített gőz-, dízel- és villamosmozdonyok bemutatásán kívül páratlan felvételek segítségével igyekszünk érzékeltetni a napjainkban méltatlanul alábecsült magyar vasúti univerzum ünnep- és hétköznapjait.


A belépőjegy 1900 Ft, mely tartalmazza a programon való részvételt és a Csopa Playbar egyik interaktív kiállításának (Newton, Illúzió vagy Születés) megtekintést is.
Az 55 perces tárlatok a Csopa Traffic – Indóház programja előtt 17 órától vagy utána 20 órától tekinthetők meg.
Előzetes regisztráció a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Következő időpontok: április 13. (csütörtök) és május 22. (hétfő)

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csopa Campona cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: