Hírek - események

Napjainkban egyre többet hallani az atomenergiáról, a paksi atomerőmű kapacitás-fenntartásáról. A Csodák Palotája, együttműködésben a Roszatom hazai kommunikációs ügynökségének Atomenergiainfo.hu információs szakportáljával ismeretterjesztő sorozatot indít a téma iránt érdeklődőknek.

Csütörtök esténként a Csopa Playbar Richter Gedeon laborja ad otthont a különállóan is látogatható előadásoknak, melyeket Hárfás Zsolt, atomenergetikai szakértő, energetikai és gépészmérnök tart.

Várunk téged is a sorozatunk utolsó előadására!


2017. május 18., csütörtök 18:00 - Elsőrendű a nukleáris biztonság

Ezen az előadáson az orosz atomipar zászlóshajójával a Roszatommal ismerkedünk, az oroszországi atomerőmű építések rövid, színes bemutatása mellett tanulhatunk a 4. generációs blokkokról és átfogó képet kaphatunk fúziós energiatermelés jelenlegi helyzetéről. Megvitatjuk, milyen az élet Fukushima után, milyen következtetéseket vonhatunk le a Japán esettel kapcsolatban. 


A belépőjegy: 1900 Ft/alkalom, mely tartalmazza:
  • a programon való részvételt
  • és a Csopa Playbar egyik interaktív kiállításának (Newton, Illúzió vagy Születés) megtekintést is. Az 55 perces tárlatok a Csopa Atomenergia Info programja előtt 17 órától vagy utána 20 órától tekinthetők meg.

Kérjük regisztrálj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen! Téged is várunk!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: