Hírek - események

A művészet tudománya: RÉGI MESTEREK TITKAI (A Camera Obscurától az okostelefonokig)

Áprilisban a festészet tudományával ismerkedünk a Csopa Science Pubon. Vendégünk Hermann Zsófia festő, aki a L’Art Open Studiosban dolgozik. Festőművész és rajztanári diplomáját a Magyar Képzőművészeti Egyetemen szerezte 2015-ben. Művészetének központi témája maga a lélek és azon belül is a gyermeki identitás kérdésköre. Festészete az általa gerjesztett világ képi - némely esetben - háromdimenziós lekepézésé. Célja a néző szellemi és lelki megérintése, élménynyújtás, mely a hétköznapok sivárságában adhat lelki táplálékot:


Időpont: 2017. április 3. - hétfő 18:00

„Fontosnak tartom, hogy minél több ember számára elérhetővé és szerethetővé válhasson a művészet, hiszen ez egy csodálatos módja annak, hogy a szürke hétköznapok monotonitásából kizökkenjünk. Az előadás maga is hasonló okból jött létre, betekintés nyújtva egy olyan világba, mely sok ember fantáziáját izgatja, de akár örökre ismeretlen maradhat.”

A művészet tudománya: RÉGI MESTEREK TITKAI című interaktív előadás a festészet mögött megbúvó értelemmel, azon belül is a Camera Obscura és annak egyéb alternatíváival foglalkozik. A régi korok mesterei segédeszközöket használtak munkájuk elkészítésében, ezek működését térképezzük fel vendégeinkkel közösen. Megvitatjuk, a művészeti köröket intenzíven foglalkoztató kérdést: Levon-e a mű értékből a segédeszköz használata?


Belépőjegy ára: 1900 Ft, mely magában foglalja az interaktív festészeti foglalkozáson való részvételt, valamint egy Playbar látványkoktélt.

A férőhelyek száma korlátozott. Kérjük regisztrálj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-1-814-80-60 telefonszámon!

Téged is várunk, hogy felfedjük a régi mesterek titkait!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: