Hírek - események

Szereted az ásványokat, ősmaradványokat? A természetben járva különleges és szép dolgokat gyűjtögetsz? Kíváncsi vagy a földtudomány érdekességeire?

Ha legalább az egyik kérdésre igen a válaszod, akkor várunk téged is a következő Csopa GEOlabra, 2017. április 25-én, kedden 18 órától a Csopa Playbarba. Új, természetföldrajzi ismeretterjesztő sorozatunkban most tiéd a főszerep. Hozd el saját geológiai kincseidet!

A rendezvényünk címe: A geológus válaszol - Mutasd meg saját gyűjteményedet!

A foglalkozás házigazdája: Böszörményi Sándor geográfus segít a meghatározásban és válaszol a kérdéseidre. Minden apró kődarabnak története van, amiről érdemes beszélgetni! Foglalkozunk még Magyarország leglátványosabb ásványainak és fosszíliáinak a keletkezésével is. A következő földtudományos interaktív foglalkozásunk tehát egy saját, házi ásványbörze lesz, amin mindenkit szeretettel várunk!


A foglalkozás ára 1.900 Ft/ alkalom/fő

1.900 Ft/fő, mely tartalmazza az interaktív laborfoglalkozáson való részvételt és egy körmozi vetítést.

A férőhelyek száma korlátozott, előzetes regisztráció a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


A sorozatról: A Csopa GEOlab egy-egy természetföldrajzi jelenségre vagy kutatásmódszertani érdekességre fókuszál. A Csopa GEOlab során az egyes témákat bemutató - gazdagon illusztrált - előadások mellett, érdekes kísérleteknek lehettek tanúi, melyek többségét akár saját magatok is kipróbálhatjátok. A kőzet- és talajmintákat, ásványokat és ősmaradványokat is kézbe vehetitek. A mikroszkóp segítségével pedig felfedjük mindazt, amit a szem nem lát.


Téged is várunk! Regisztrálj most!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: