Hírek - események

Májusban folytatódik egyre népszerűbb sorozatunk, a szórakozást a tudománnyal összekapcsoló Csopa Science Pub. Muhi Kristóf, a Sci-ndikátor 2017 tudománykommunikációs verseny győztesét látjuk vendégül a Csopa Playbarban május 25-én, csütörtökön 18 órától.

Időpont: 2017. május 25. (csütörtök) 18:00

A Vajdaságban élő, de Kecskeméten mérnök-informatikát tanuló Muhi Kristóf a Rubik-kocka kapcsán komoly hiányosságra figyelt fel. A vakok és gyengénlátók részére készült dombornyomott Rubik-kockához írt képfeldolgozással működő mobil applikációt, amely a kirakáshoz vezető utat teszi elsajátíthatóvá hangos instrukciók segítségével. Az élményt és a játékot a gyengénlátó vagy vak emberek számára akadálymentesíteni nem csak jó ügy, de fontos tudományos feladat is. Kristóf ezen ötletének bemutatójával nyerte meg a 2017-es Sci-ndikátor fődíját.


Belépőjegy ára: 1900 Ft, mely magában foglalja az interaktív foglalkozáson való részvételt, valamint egy Playbar látványkoktélt.

A férőhelyek száma korlátozott. Kérjük regisztrálj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-1-814-80-60 telefonszámon!

Téged is várunk!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csopa Campona cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: