Hírek - események

Októbertől Óbudán a két helyszínünk egyesítésével létrehozunk egy egyedülálló 5000 négyzetméteres tudományos szórakoztatóközpontot.

Az 1996-ban, Közép-Európában elsőként létrejött Csodák Palotája ötlete Öveges professzoré volt.

A Váci úti szülőházból 2005-ben a Millenárisra, majd 2012-ben a Camponába költöztünk.


Ezen 20 évben a Csodák Palotája játszóház volt, ahol minden korosztály a megtapasztalás útján, gyermeki rácsodálkozással fedezhette fel, hogy a világ érdekes.

Tavaly a testvére, a Csopa Playbar létrehozásával megteremtettünk egy más profilú intézményt. Egy tudományos tematikájú szórakozóhelyet, ami összehoz, ahol a kamaszok, fiatal felnőttek korosztálya értelmesen töltheti el a szabadidejét.

Idén szeptemberben a jelenlegi Csopa Campona kiállítást teljesen felújítva átköltöztetjük a Csopa Playbar alatti területre a Buda Entertainment & Gastro néven üzemelő Bécsi úti üzletközpontba.

Így a két helyszín összeköltözésével testet ölt egy világszínvonalú, többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak jó programot nyújtó 5000 m2-es tudományos szórakoztatóközpont Óbudán.

A két szintes science centerben több mint 250 játékkal, tematikus kiállításokkal, előadó teremmel és laborral, 3 élményvetítővel, 4 szabadulószobával és rendezvénytermekkel, lombikból iható koktélokkal, biliárdfoci pályákkal, különleges csocsókkal és 27 interaktív asztallal várjuk majd kedves látogatóinkat.

A Csopa Playbar szeptember folyamán továbbra is folyamatosan nyitva tart, és csak egy-két napra zárunk be az új Csopa megnyitása előtt.

Októbertől szeretettel várunk a Csopába, ahol játszva megismered a minket körülvevő csodálatos világot!

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról!
Használati feltételek

Kövess minket a Facebookon is

Hasznos linkek

CsopaMedia

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: