⚠⚠⚠ NYITÁS: 2023. december 1. 10:00 ⚠⚠⚠

Helyszín

1039 Budapest, Mátyás király út 24.

Nyitvatartás

Nyitás: december 1. 10:00

Játszva megismered

Nálunk több ezer négyzetméteren játszhattok!

Nézz be a Csopába!
Tudományos showműsorunk
Kísérletezz velünk!

Hírek - Események

Hírek

December 1-jén újranyit a Csodák Palotája

Szeptember 1-je óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Csodák Palotáját mihamarabb újra látogathassátok!Örömmel jelentjük be, hogy 2023. december 1-jén (pénteken) ÚJRANYIT a Csodák Palotája Budapest III. kerületében, Csillaghegyen....

Hírek

„ENNYIT BIZTOSAN!” – KAMASZOKKAL A CSOPÁBAN

Szerda délelőtt régi ismerősöm érkezett három kamasszal a Csodák Palotájába. Előzetesen érdeklődött, mennyi időt tudnak eltölteni a tudományos élményközpontban. Olvasva a fiatalok életkorát, 2,5 órát írtam neki szöveges üzenetváltásunk során ...

Hírek

Öveges József nyomában

A napokban az MTVA munkatársai jártak a Csodák Palotájában, hogy felvételeket készítsenek a Duna csatornán futó Álmok álmodói sorozat Öveges Józsefet bemutató részéhez. A Csopa megálmodójának munkásságát tudománykommunikációs vezetőnk, Pa ...

A CSODÁK PALOTÁJÁRÓL MONDTÁK

Sziasztok Csopa csapat, nagyon jól éreztem magam ma. Örülök, hogy itt a közelemben is vannak ilyen érdekes programok. Kedvenc elfoglaltságom a számkirakós interaktív asztal volt. Jó volt látni a családokat és az egyedül érkező fiatalokat is önfeledten játszani és elmerülni egy-egy fejtörőben. Csak így tovább!

- J Andris -

Bence a Newton teremben fantasztikusan le tudja kötni a látogatók figyelmét, és ha fizikus a látogató, akkor is csodálatosan reagál a kérdésekre. Ajánlani tudjuk ismerőseinknek is.

- Judit -

Szuper izgalmas, érdekes és döbbentően klassz volt! Újra gyerek lehettem, Köszönöm!

- Zsuzsi -

Köszönöm Kristófnak a Születés szobáján való vezetést! Jól felkészült módon, hitelesen vezetett végig. 3 gyermek édesanyjaként is tanulhattam tőle. Kedves stílusa, pontos tudása tiszteletet parancsoló! Köszönöm!

- Ildikó -

Nagyon élvezhető, lenyűgöző foglalkozásokon vettünk részt a mai osztálykirándulásunkon. Köszönjük a hozzáértő és figyelmes munkájukat! Nagyszerű, hogy közelebb hozták- térben is- a gyerekek számára a tudományt.

Zipernovszky Károly Általános iskola 2. b osztálya -

Sziasztok! A két szabadulószoba hatalmas élmény volt! Kicsit próbára tettük a logikánkat, még fekvőtámaszoztunk is!

- Eszter és Gábor -

Sziasztok, gratulálok ehhez a trendi, szép helyhez, ami már nagyon időszerű volt itt, a harmadik kerületben! Nagyon jól éreztük magunkat a szabadulószobában! Próbálja ki minél több ember, megéri!

- Anikó -

Videó galéria