Nyomtatás

Minden csoportos jegyvásárlás mellé:

  • 1 előadás,
  • vagy laborfoglalkozás,
  • vagy interaktív óra

INGYENESEN választható hétfőtől-péntekig, tanítási napokon!


Interaktív tanóráink:

A Csodák Palotája háromféle interaktív tanórát kínál az iskolás csoportoknak. Az 45 perces, zártkörű foglalkozások keretében demonstrátorunk segítségével - az informális oktatás módszereit alkalmazva - fedezik fel a látogatók egy-egy tudományterület izgalmas világát.

Bővebben


Öveges termi előadásink:

A Csodák Palotája tudományos kísérlet bemutatói eszközök a pedagógusok kezében, mellyel az iskolai keretekből kiszakadva színesebbé, gyakorlatiasabbá tehetik a gyerekek számára a korábban tanultakat, legyen szó akár fizikáról, kémiáról vagy biológiáról.

 

Bővebben


Laborfoglalkozások

A Csodák Palotája Richter Gedeon laborjának többfunkciós tere otthont ad kémiai, fizikai és biológiai kísérletezésnek. Az első év tapasztalatait felhasználva oktatási csapatunk továbbfejlesztette a programkínálatot, mely minden korosztálynak kínál fehér köpenyes, védőszemüveges kalandokat.

 

Bővebben


Csopa Batyu ovisoknak és kisiskolásoknak:

A 2019/20-es szezonban is kiemelten figyelünk az óvodásokra és kisiskolásokra. Csopa Batyu sorozatunk keretében a hozzánk érkező gyerekek egy-egy főhőssel indulnak vándorútra a tudományok felfedezésre váró mezején.

 

Bővebben


Foglalja le most Csopás kirándulásukat és válasszon hozzá ajándékot! A foglaló rendszerünk automatikusan levonja a választott foglalkozás díját!

Csoportos foglalás