Információk csoportoknak

Kiknek ajánljuk a Csodák Palotája csoportos látogatását?

Osztálykirándulásra általános és -középiskolásoknak

A Csodák Palotájában tett látogatás szuper gyermek program, így nagyon sok osztályfőnök dönt úgy évről, évre, hogy osztálykirándulását hozzánk szervezi.

Mivel a Csodák Palotája nem csak a játékról, hanem a természettudományok játékos megismeréséről is szól így a gyerekek játszva tanulnak egy Csopás látogatás során.

Óvodás csoportoknak

Óvodás csoportok látogatását is várjuk, hiszen játékaink már 3 éves kortól élvezhetőek a kicsik számára is.

Turista csoportoknak

Egy budapesti látogatás alkalmával a Csopa kiváló programlehetőség. Angol nyelvű táblákkal, előadásokkal is várjuk a hozzánk érkező külföldi csoportokat.

A csoportok számára kedvezményes látogatási lehetőséget biztosítunk:

Érvényes csoportos árak: A kedvezményes csoportos jegyek 3 órás látogatásra jogosítanak.
  • A csoportos diákjegy ára (15 fő fölött) 3500 Ft.
  • A csoportot kísérő pedagógusok számára, amennyiben a Pedagógus Klubunk tagjai ingyenes a belépés. A Pedagógus Klubba érkezéskor ingyenesen tudnak regisztrálni pedagógus igazolványuk vagy munkáltatói igazolásuk felmutatásával.
  • A Csodák Palotájában saját ruhatár üzemel, amely csoportok számára ingyenes.
  • Gyerekcsoportot kísérő felnőttjegy ára (15 fő gyermek felett) A csoportot kísérő felnőttek száma nem lehet több, mint a gyermekek száma. 4000 Ft.

Hogyan tudunk bejelentkezni a Csodák Palotájába?

Ha iskolai, óvodai, turistacsoporttal érkeznek, akkor kérjük Önöket, hogy minden esetben jelentkezzenek be hozzánk, hogy a csoport biztosan be tudjon jönni a Csodák Palotájába a kívánt időpontban.

Kérjük, hogy látogatási szándékukat legalább 2 héttel előre jelezzék! Tanév vége (május, június) felé pedig kérjük Önöket, hogy 1 hónappal előre jelentkezzenek be hozzánk.

Ha bármilyen kérdésük van a csoportos bejelentkezéssel, vagy a kiállított játékainkkal kapcsolatban, kérjük írjanak az info@csopa.hu-ra.