Aug 16 2022

4+1 tipp korosztálytól független programokra a Csodák Palotájában

Szülőként vagy pedagógusként nincs könnyű dolgunk a hétvégi családi kiruccanás vagy az osztálykirándulás megtervezésekor. Nehéz olyan programot találni, ami egyszerre jelent kikapcsolódást, ugyanakkor felkelti a gyerekek érdeklődését és edukatív jellege is van. Szintén fejtörést okoz, ha több korosztály is szeretné kivenni a részét az élményekből. Milyen programlehetőségeink vannak, amelyek kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek egyaránt izgalmasak lehetnek? A Csodák Palotája egyszerre kínál tudományközpontú élményeket és kikapcsolódást minden korosztály számára!

Elhoztunk nektek 4+1 kiegészítő játékot, amit kipróbálhattok nálunk!

 

1. Bújjatok bele a tudós szerepébe!

 

Tudtad, hogy Richter Gedeon volt a modern magyar gyógyszeripar megteremtője? Nevét ma is viseli az általa alapított gyógyszercég és a Csopa oktatólaborja. Felnőttként és gyerekként is belebújhattok a kutató bőrébe és kipróbálhatjátok az izgalmas kísérleteket!

 

2. Járjátok be egy nap alatt a világot!

 

Vidd el a csapatot egy olyan utazásra, ahol még garantáltan nem jártak! Lépjetek át egy másik világba a Csodák Palotájában! Az 5D-s moziban utazhattok játékvasúton vagy hullámvasúton, akik pedig igazán bátrak a világegyetembe is kiugorhatnak.

A körmoziban szinte testközelből nézhetitek a rövidfilmeket, a 9D moziban pedig sosem tudhatjátok éppen melyik érzékszervetek lép használatba!

 

 

3. Segítség! Fogságban a csapat!

 

Családok, osztályok, baráti társaságok egyaránt élvezni fogják a szabadulószobáinkat, ahol a kiszabaduláshoz szükségetek lesz az összefogásra és a kreativitásra. A közös élmény garantáltan közelebb hozza egymáshoz a játékosokat. Szülői segítséggel pedig a kicsik is kivehetik a részüket a logikázásból!

 

4. Sportoljatok velünk kicsit másképp!

 

A gyerekek a focipályán a felnőttek inkább a biliárdasztal szélén állnának? Miért ne lehetne ötvözni a két elfoglaltságot egy helyen? Próbáljátok ki a biliárdfocit, ami a két sport különleges kombinációja! A Playbar további hagyományos és felturbózott játékokkal vár titeket!

 

+1. Nem tudsz választani?

 

A kiegészítő programokon kívül a Csodák Palotájában több, mint 250 további játékot is kipróbálhattok. A világ, a természet és az emberi test működése, a tudósok megismerése és az illúziók titkainak felfedezése mellett saját képességeiteket is próbára tehetitek a különböző logikai játékokkal.