Dec 01 2019

Ingyenes délutáni előadások pedagógusoknak decemberben

A Csopa Pedagógus Klub az új tanévben is izgalmas rendezvényekkel és rendhagyó akciókkal várja az óvodákban, általános és középiskolákban nevelői/oktatói munkát végző tagjait.


Pedagógus Klubunk tagjai INGYENESEN vehetnek részt az alábbi tudománynépszerűsítő beszélgetéseken és előadásokon:


– 2019. december 3., kedd 17:00-kor: Több mint K-pop – Dél-Koreában landolunk (Csopa Barangoló)

– 2019. december 4. szerda 17:00-kor: „Éghajlatkutatás az űrből” avagy mire használhatók a műholdas adatok? (OMSZ – Csopa Meteorológiai Estek vendége Wantuchné dr. Dobi Ildikó )

– 2019. december 10. 17:00-kor vendégünk: Kormányos László, a MÁV-Start Zrt. vezérigazgató-helyettese. Az ismeretterjesztő előadás a vasúttársaságot érintő aktualitásokkal foglalkozik. (Csopa TRAFFIC – INDÓHÁZ)

– 2019. december 11. 17:00-kor: Mit csinálnak az orvosok a lézerekkel… no meg a betegekkel? (Lézergyógyászat, fizikus szemmel) (Wigner Cafe vendége Horváth Zoltán fizikus)

 

A Csopa Pedagógus Klub ingyenes kedvezménye a tok@csopa.hu e-mail címen történő előzetes regisztrációval vehető igénybe, kérjük a választott előadás megjelölése mellett, klubkártyájuk számát is tüntessék fel a levélben (az elektronikusan küldött kártya vonalkódja alatti T-vel kezdődő szám). A programváltozás jogát fenntartjuk.

További részletek a tanári klubunkról: https://www.csopa.hu/pedagogusoknak/pedagogus-klub

Pedagógus Klub a Csodák Palotájában