Nov 12 2019

Ingyenes előadások pedagógusoknak novemberben

A Csopa Pedagógus Klub az új tanévben is izgalmas rendezvényekkel és rendhagyó akciókkal várja az óvodákban, általános és középiskolákban nevelői/oktatói munkát végző tagjait.

Novemberben, a nyár folyamán bevezetett elektronikus tagsági kártyával rendelkező oktatási szakemberek, ingyenesen vehetnek részt az alábbi tudománynépszerűsítő beszélgetéseken és előadásokon.


A klubtagok diákjai és kísérői a 16 órától érvényes, kedvezményes Csopa Délután jeggyel (egységesen 1800 Ft/fő) látogathatják a 17 órakor kezdődő programokat.


– 2019. november 5., kedd: Izland, a tűz és jég szigete (a Csopa Barangoló – az útON bloggal vendége Nemes Márk)

– 2019. november 12., kedd: Közlekedési projektek és nagyberuházások (a Csopa Traffic – Indóház Közlekedési Est vendége Dorner Lajos a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke)

– 2019. november 13., szerda: Az Országos Meteorológiai Szolgálat infokommunikációs rendszere, avagy milyen ICT támogatást kíván a meteorológiai szakma (az OMSZ – Csopa Meteorológiai Estek vedége Tölgyesi László)

– 2019. november 20., szerda: Agykutatás egyszerűen (a Tudományos Csopa Cafe vendége Reichardt Richárd)

– 2019. november 27., szerda: Optika a környezetvédelemben (a Wigner Cafe vendége Kugler Szilvia)

 

A Csopa Pedagógus Klub ingyenes kedvezménye a tok@csopa.hu e-mail címen történő előzetes regisztrációval vehető igénybe, kérjük a választott előadás megjelölése mellett, klubkártyájuk számát is tüntessék fel a levélben (az elektronikusan küldött kártya vonalkódja alatti T-vel kezdődő szám). A programváltozás jogát fenntartjuk.

További részletek a tanári klubunkról: https://www.csopa.hu/pedagogusoknak/pedagogus-klub

Pedagógus Klub a Csodák Palotájában