Oct 25 2019

Ingyenes októberi ismeretterjesztő programok a Csopa Pedagógus Klub tagjainak

A Csopa Pedagógus Klub az új tanévben is izgalmas rendezvényekkel és rendhagyó akciókkal várja az óvodákban, általános és középiskolákban nevelői/oktatói munkát végző tagjait.

Októberben, a nyár folyamán bevezetett elektronikus tagsági kártyával rendelkező oktatási szakemberek, ingyenesen vehetnek részt az alábbi tudománynépszerűsítő beszélgetéseken és előadásokon.


A klubtagok diákjai és kísérői a 16 órától érvényes, kedvezményes Csopa Délután jeggyel (egységesen 1800 Ft/fő) látogathatják a 17 órakor kezdődő programokat.


– 2019. október 2., szerda: Így működik a repülőtér (a Csopa Traffic – Indóház Közlekedési Est vendége Ormándi Zoltán repülőtérforgalmi vezető, Budapest Airport Zrt.)

– 2019. október 16., szerda: Matematikai statisztika a meteorológiában (az OMSZ – Csopa Meteorológiai Estek vendége Izsák Beatrix)

– 2019. október 30., szerda: Wigner Cafe fizikusokkal (részletes program hamarosan a programnaptárunkban)

 

A Csopa Pedagógus Klub ingyenes kedvezménye a tok@csopa.hu e-mail címen történő előzetes regisztrációval vehető igénybe, kérjük a választott előadás megjelölése mellett, klubkártyájuk számát is tüntessék fel a levélben (az elektronikusan küldött kártya vonalkódja alatti T-vel kezdődő szám). A programváltozás jogát fenntartjuk.

További részletek a tanári klubunkról: https://www.csopa.hu/pedagogusoknak/pedagogus-klub

Pedagógus Klub a Csodák Palotájában