Sep 30 2019

Ingyenes szeptemberi ismeretterjesztő programok a Csopa Pedagógus Klub tagjainak

A Csopa Pedagógus Klub az új tanévben is izgalmas rendezvényekkel és rendhagyó akciókkal várja az óvodákban, általános és középiskolákban nevelői/oktatói munkát végző tagjait.

Szeptemberben, a nyár folyamán bevezetett elektronikus tagsági kártyával rendelkező oktatási szakemberek, ingyenesen vehetnek részt az alábbi tudománynépszerűsítő beszélgetéseken és előadásokon.


>A klubtagok diákjai és kísérői a 16 órától érvényes, kedvezményes Csopa Délután jeggyel (egységesen 1800 Ft/fő) látogathatják a 17 órakor kezdődő programokat.


– 2019. szeptember 10., kedd: Mivel foglalkozik a csillagász? – A tudományág művelőinek nem mindennapi mindennapjai (a Tudományos Csopa Cafe vendége Ordasi András)

– 2019. szeptember 11., szerda: Legyél te is alkalmi levelibéka, avagy derült égből nincs villámcsapás! (az OMSZ – Csopa Meteorológiai Estek vendége Üveges Zoltán)

– 2019. szeptember 18., szerda: Álomváros a valóságban – New Yorkban jártunk (a Csopa Barangoló az útON bloggal vendége Fábian Armin Vincentius)

– 2019. szeptember 25., szerda: a fizikusokat bemutató sorozatunk vendége Veres Gábor plazmafizikus (Wigner Cafe)

 

A Csopa Pedagógus Klub ingyenes kedvezménye a tok@csopa.hu e-mail címen történő előzetes regisztrációval vehető igénybe, kérjük a választott előadás megjelölése mellett, klubkártyájuk számát is tüntessék fel a levélben (az elektronikusan küldött kártya vonalkódja alatti T-vel kezdődő szám). A programváltozás jogát fenntartjuk.

További részletek a tanári klubunkról: https://www.csopa.hu/pedagogusoknak/pedagogus-klub

Pedagógus Klub a Csodák Palotájában