May 26 2019

M2 Gyereknap a Csodák Palotájában - ahol a tudományos programok mellett a játéké a főszerep!

Május 26-án az óbudai Csodák Palotájában valami egészen különleges készül gyereknapon. Összefonódik a tudomány és a mese világa, a Csopa izgalmas kísérletei, foglalkozásai és játékai az M2 gyerekcsatorna fantáziavilágával és sztárjaival bővülnek, varázslatos környezetet és hangulatot teremtve.

Május 26-án az óbudai Csodák Palotájában valami egészen különleges készül gyereknapon.Összefonódik a tudomány és a mese világa, a Csopa izgalmas kísérletei, foglalkozásai és játékai az M2 gyerekcsatorna fantáziavilágával és sztárjaival bővülnek, varázslatos környezetet és hangulatot teremtve.

A Csopába visszatérő látogatók is új szemszögből fedezhetik fel az 5000 m2-es játékteret, ugyanis egy családi küldetés keretében vághatnak neki a kiállításnak, melyet sikeresen teljesítve a népszerű szerencsekereket is megforgathatják.

A játéktérben, ahol a Csodák Palotája különleges gyereknapi programjai mellett az M2 gyerekcsatorna garantálja a feledhetetlen élményt, a 250 interaktív játék kipróbálását színesítve a látogatók megtapasztalhatják, milyen érzés RC rovers-eket irányítani, hogy mennyire lennének sikeresek egy rakéta kilövésében, vagy hogyan lehet biliárdot játszani de lábbal és focilabdával, vagy csocsózni 3 oldalú asztalon.

A buborékok különleges világába is betekinthet mindenki, pár, egyénileg elvégzett kísérlettel a Családi Csopa Csodák program keretében.

A gyereknapi program házigazdái a M2 gyerekcsatorna műsorvezetői lesznek, akik szívesen beszállnak egy-egy játékba is a látogatókkal. A Csopa és az M2 Matricák fizikusai közös tudományos előadásokkal készülnek óráról órára, déltől pedig már az M2 Varázsdoki is rendel. Tibus bohóc zenés előadása biztosan felpörgeti a még ébredezőket, az M2 vetítései pedig a nagy kedvenceket hozzák el. A kicsik miután felfedezik a Csipet Csopa Útvonal izgalmas játékait, az M2 gyerekcsatorna óriási rajzfilmes színező falát dekorálva készülhetnek a következő nagy kalandra: a Baltazár-bazárra!

Érdemes okostelefonnal vagy fényképezővel érkezni, ugyanis a szülők, nagyszülők és gyerekek körében egyaránt népszerű Süsü és TV Maci is a Csopa vendége lesz, sőt a Maci pecót is be lehet járni.

A gyereknapi program Csodák Palotája napijeggyel látogatható.


A gyereknapi karszaggal ki is mehetnek a látogatók ebédelni, majd visszatérhetnek folytatni az akár egész napos kalandokat.

Váltsd meg jegyeteket most!