Nov 22 2022

Mikulásváró hétvége és Mikulás napi program a Csodák Palotájában

Mikulásváró hétvége és Mikulás napi program a Csodák Palotájában


December 3-án, 4-én, 5-én és 6-án különleges előadásokkal készülünk nektek!

Az Öveges színpad előadásainak megtekintését a belépőjegy ára tartalmazza.


 

 


Mikulásváró és Mikulás napi előadásaink: 

˙(December 3-án, 4-én, 5-én és 6-án)

 

10:30 PUTTYONYKALAND

(Tudományos mesejáték) Ebben a tudományos mesejátékban igazi ünnepi hangulatban érezheted magad. Egy csodálatos történet keretében megtudhatod, mi történt Mikulás puttonyával és azt, hogy honnan kérnek segítséget a manók, ha baj van, kicsoda Csopánka vagy Sziporka Mikrobájt és mire való egyáltalán a „folyton fortyogó, durrogó, csikorgó”.  

 

12:30 BUBORÉK SHOW

Mi is az a buborék? Miért gömbölyű? Mekkora a világ legnagyobb buboréka? Mitől marad meg egy molnárka a víz felszínén? Ezekre és hasonló kérdésekre kaphatnak választ mindazok, akik az új Buborék tudománya című családi előadásunkra ellátogatnak. Tanuljunk együtt a buborékok fizikájáról! A látványos science show-n megmutatjuk, hogyan lehet óriási buborékokat készíteni és mitől világíthat egy buborék. Fény derül az igazán jó buborék folyadék titkos receptjére is!

 

14:30 CSILLAGSZÓRÓ ÉS JÉGSZÖKŐKÚT

(Avagy hogyan mutatkozik meg a tudomány a téli ünnepekben) Látványos kísérletek közepette megmutatjuk nektek az ünnepek varázslatos világát. A bemutatón többek közt megtudhatod, hogyan kell egy lombikban hópelyhet növeszteni, a mi történik a csillagszóróval folyékony nitrogénben, hogyan készül a jégszökőkút, vagy, hogy hogyan színezik a tűzijátékot. Gyere el és less be hozzánk, ismerd meg a téli ünnepek tudományát!  

 

16:30 RICHTER GEDEON SCIENCE SHOW

Látvány és izgalom a tetőfokon! Egy olyan világába kalauzoljuk a látogatókat, ahol a fizika és a kémia brutális törvényei uralkodnak, ahol az előadó bemutatja kedvenc és leglátványosabb kísérleteit.

 

 Várjátok ti is a Mikulást a Csodák Palotájában!Belépőjegyetekkel fedezzétek fel a Csodák Palotáját! Egész napos jegyünkkel ki is mehettek ebédelni és vissza is jöhettek hozzánk!


5000 m2-en, 2 szinten várunk titeket Óbudán. Közel 250 interaktív játékukkal játszva tanulhattok a körülöttünk lévő világ csodáiról!

 • Szálljatok fel a fura kerekű autóra
 • Tekerjetek örvényt
 • Haladjatok nehezített léptekkel a mágneses mezőn
 • Feküdjetek rá a fakír ágyra
 • Menjetek végig a tükörlabirintuson
 • Szárnyaljatok a repülő tükörképpel
 • Keverjétek össze az arcotokat
 • Fotózkodjatok tudósainkkal
 • Üljetek be egy élethű Holdjáróba
 • Landoljatok a Marson
 • és még sok más izgalmas attrakció vár rátok!

„Akármikor jövünk, nagyon jól érezzük magunkat! Alig akarnak hazamenni a gyerekek! Szuper hely! Köszönjük”- Vendégkönyvi bejegyzés


 


Várjátok ti is a Mikulást a Csodák Palotájában!

Váltsd meg jegyed on-line most!


[widgetkit id=”189″]