Nov 10 2020

Tájékoztatás a koronavírus miatti bezárási időszakról

A koronavírus miatti kormányrendelettel összhangban a Csodák Palotája 2020.11.11-től határozatlan ZÁRVA tart! Újranyitás: amint a rendelkezések lehetővé teszik. Várhatóan 2021. március 1.

Kérjük olvassa el a lenti tájékoztatónkat, ha Önnek megváltott jegye, foglalása van, vagy osztálykirándulását hozzánk tervezi!

 


Tájékoztatás időpontot foglalt csoportok számára:

Amennyiben Önöknek a bezárás időtartamára van csoportos látogatási időpontjuk, abban az esetben igyekszünk mindenki számára új látogatási időpontot biztosítani.

Munkatársunk telefonon keresni fogja Önöket, hogy látogatását átütemezzük, vagy töröljük.

 


Tájékoztatás jegyet váltott egyéni látogatóknak, családoknak, szülinapos csoportoknak:

Amennyiben Ön a következő 30 napra váltott hozzánk jegyet, ebben az esetben jegyét ingyenesen átfoglaljuk egy másik időpontra! Kérjük írjon nekünk e-mailt az info@csopa.hu e-mail címre jegyazonosítójának és a kívánt új időpont megadásával, hogy jegyét átfoglalhassuk!

 


Tájékoztatás ajándékutalvánnyal, tiszteletjeggyel rendelkezőknek:

2020.11.10. előtt vásárolt ajándékutalványok érvényességi idejét automatikusan 90 nappal hosszabbítottuk.

A 2020.11.10. után vásárolt ajándékutalványok, tiszteletjegyek érvényességét a bezárási időszakkal arányosan automatikusan hosszabbítjuk. Önnek semmi teendője nincs ezzel kapcsolatban.


 

Egyéb kérdések esetében:

Kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@csopa.hu e-mail címre. Munkatársaink igyekeznek minden kérdésre a lehető leghamarabb válaszolni, de szeretnénk türelmüket kérni, mert jelen időszakban nagyon sok kérdés érkezik hozzánk, mely miatt megnövekedhet a válaszadási időnk.

 


Bízunk benne, hogy az élet hamarosan visszatér a normál kerékvágásba, és ismét a megszokott nyitvatartási rendünkben, és programjainkkal tudjuk Önöket fogadni a Csodák Palotájában!