Mar 12 2020

Tájékoztatás a koronavírus miatti bezárási időszakról

A koronavírus miatti kormányrendelettel összhangban a Csodák Palotája 2020.03.12-től bizonytalan ideig ZÁRVA tart! Kérjük olvassa el a lenti tájékoztatónkat, ha Önnek márciusra megváltott jegye, foglalása van, vagy osztálykirándulását hozzánk tervezi!

Tájékoztatás márciusra időpontot foglaló csoportok számára:

Amennyiben Önöknek a bezárás időtartamára van csoportos látogatási időpontjuk, abban az esetben igyekszünk mindenki számára új látogatási időpontot biztosítani.

Javasoljuk, hogy április végére, májusra mihamarabb foglaljanak egy új időpontot a csoportjuk számára, hogy áprilisban, májusban biztosan tudjuk Önöket fogadni! Jelenleg a márciusi osztálykirándulásokat erre az időszakra ütemezzük át, bízva abban, hogy addigra már nyugodt szívvel látogathatják meg Önök is a Csodák Palotáját!

Amennyiben a jelenlegi helyzet addig is fennáll, abban az esetben természetesen ingyenesen, akár 1 nappal előtte is lemondhatók az osztálykirándulások. Foglaláskor Önöknek nem kell előleget sem fizetniük!

Biztosítsa be helyüket most kötelezettségek, kockázat nélkül!

Ingyenesen lemondható új időpont foglaláshoz kattintson ide!

 


Tájékoztatás osztálykirándulásukat tervező csoportok számára:

A jelenlegi virológiai helyzet miatt márciusban sajnos nem tudjuk Önöket fogadni. Amennyiben osztálykirándulásukat a Csodák Palotájába tervezik, kérjük mihamarabb foglaljanak időpontot április végére, májusra. A szabad időpontjainkat a foglalóink tükrözik.

Amennyiben a jelenlegi helyzet addig is fennáll, abban az esetben természetesen ingyenesen, akár 1 nappal előtte is lemondhatók az osztálykirándulások. Foglaláskor Önöknek nem kell előleget sem fizetniük!

Biztosítsa be helyüket most kötelezettségek, kockázat nélkül!

Ingyenesen lemondható időpont foglaláshoz kattintson ide!


Tájékoztatás márciusra jegyet váltott egyéni látogatóknak, családoknak, szülinapos csoportoknak:

Amennyiben Ön márciusra váltott hozzánk jegyet, ebben az esetben jegyét ingyenesen átfoglaljuk egy másik időpontra! Kérjük írjon nekünk e-mailt az info@csopa.hu e-mail címre jegyazonosítójának és a kívánt új időpont megadásával, hogy jegyét átfoglalhassuk!

 


Tájékoztatás ajándékutalvánnyal, tiszteletjeggyel rendelkezőknek:

Az ajándékutalványok, tiszteletjegyek érvényességét a bezárási időszakkal arányosan automatikusan hosszabbítjuk. Önnek semmi teendője nincs ezzel kapcsolatban.

 


Egyéb kérdések esetében:

Kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@csopa.hu e-mail címre. Munkatársaink igyekeznek minden kérdésre a lehető leghamarabb válaszolni, de szeretnénk türelmüket kérni, mert jelen időszakban nagyon sok kérdés érkezik hozzánk, mely miatt megnövekedhet a válaszadási időnk.

 


Bízunk benne, hogy a jelenlegi helyzet hamarosan megoldódik, és ismét a megszokott nyitvatartási rendünkben, és programjainkkal tudjuk Önöket újra fogadni a Csodák Palotájában!