Dec 24 2018

Töltsétek a téli szünetet a Csodák Palotájában!

Van-e annál nagyobb élmény, amikor a család apraja-nagyja együtt fedez fel valami újat, közösen értjük meg a körülöttünk lévő világ apró mozzanatait? A téli szünetben varázslatos extra előadásokkal várunk a Csopában!

Van-e annál nagyobb élmény, amikor a család apraja-nagyja együtt fedez fel valami újat, közösen értjük meg a körülöttünk lévő világ apró mozzanatait?
A téli szünetben varázslatos extra előadásokkal várunk a Csopában!

Csillagszóró és jégszökőkút az Öveges teremben

Látványos kísérletek közepette megmutatjuk nektek az ünnepek varázslatos világát. A bemutatón többek közt megtudhatod, hogyan kell egy lombikban hópelyhet növeszteni, a mi történik a csillagszóróval folyékony nitrogénben, hogyan készül a jégszökőkút, vagy, hogy hogyan színezik a tűzijátékot. Gyere el és less be hozzánk, ismerd meg a téli ünnepek tudományát! Az előadások a Csopa belépőjegy árán felül 500 Ft/ fő áron látogathatók.

Időpontok:

December 22.
14:00 Csillagszóró és jégszökőkút

December 23.
14:00 Csillagszóró és jégszökőkút

December 29.
14:00 Csillagszóró és jégszökőkút

December 30.
14:00 Csillagszóró és jégszökőkút


December 24, 25, 26-án ZÁRVA leszünk, de utána az egész téli szünetben várunk titeket!


A Csopa közel 250 játékának kipróbálására az egész nap rendelkezésetekre áll! 5000 m2-en, 2 szinten várunk titeket attrakcióinkal, interaktív játékainkkal! Minden szombaton és vasárnap 9-12-ig Családi Csopa Csodák programsorozatunkkal is várunk titeket!

 

Nézd meg videónkat és gyertek el a megújult Csopába a téli szünetben!

[yt_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WIBH2f3ryV4″ width=”100%” height=”450″ responsive=”yes” autoplay=”no” ]