May 04 2018

Tűzoltótudomány 2018

A 2018-as esztendő negyedik tematikus élmény délelőttjét a tűzoltás tudományának szenteljük az óbudai Csodák Palotájában. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napján, május 4-én, pénteken 10 órától 14 óráig várjuk az érdeklődőket az óvodásoktól a középiskolásokig.

Tűzoltótudomány 2018

Szent Flórián tűzoltónap a Csodák Palotájában

2018. május 4. péntek 10-től 14 óráig

Szakmai partnereink:
Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség
Nagykovácsi Készenléti Szolgálatok (Nagykovácsi ÖTE)
Délegyházi-Dunavarsányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület


A 2018-as esztendő negyedik tematikus élmény délelőttjét a tűzoltás tudományának szenteljük az óbudai Csodák Palotájában. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napján, május 4-én, pénteken 10 órától 14 óráig várjuk az érdeklődőket az óvodásoktól a középiskolásokig. A csoportok mellett a szabad helyek függvényében egyéni látogatókat is fogadunk a rendezvényen.

Tervezett programok:

A programváltozás jogát fenntartjuk! Riasztás esetén a tűzoltóautó bemutatójának tervezett időpontja és hossza változhat!

A programon a Csodák Palotájába megváltott kedvezményes diák napijeggyel (2500 Ft/fő) lehet részt venni, mely magában foglalja a tüzes elemeket és a két emelet 250 interaktív eszközének felfedezését (további kiegészítő szolgáltatások a www.csopa.hu weboldalon meghirdetettek szerint érhetők el). A kísérő pedagógusok számára a részvétel ingyenes. A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztráció szükséges a tok@csopa.hu e-mail címen. Bővebb információ dr. Paszternák András tudománykommunikációs vezetőnktől kérhető a fenti e-mail címen vagy a 06-30-569-1240-es telefonszámon.

A jelentkezéseket a tok@csopa.hu e-mail címre várjuk, az alábbi adatok megadásával:

 

Intézmény neve: 
Intézmény címe: 
Kapcsolattartó:  
Kapcsolattartó elérhetősége
(e-mail/telefon):
 
Létszám: 
Osztály: 
Választott őrs: 

Tanuljunk együtt a tűzoltás tudományáról szakmai partnereinkkel közösen az óbudai Csodák Palotájában!