Öveges termi előadás ajándékba csoportoknak

 


Öveges termi előadás ajándékba csoportoknak


Kedves Pedagógus!

logo
---banner
---
 

Ajándék Öveges termi science show iskolai csoportoknak Csopa belépőjegy váltása esetén

Most is érdemes a Csodák Palotájába látogatni, mert január 31-ig a Csopa csoportos belépőjegy mellé ajándékba adunk egy szabadon választható Öveges termi előadást. Az ajándékért cserébe csak annyit kérünk, hogy a vigyék jó hírünket, a Csodák Palotája információs füzetét helyezzék ki a látogatásuk után óvodájukban, iskolájukban, illetve – ha jól érezték magukat - értékeljenek bennünket a FB oldalunkon.


Részletekért kattintson ide!

 

A Csopa is büszke arra, hogy ismét a WESSLING-nél a CSR Hungary Díj!

banner

A WESSLING Hungary Kft. az idén is bekerült a legfelelősebb magyar vállalatok közé: ezúttal szemléletformáló, országos környezetvédelmi rajzversenyükkel érdemelték ki a CSR Hungary Díjat. Vállalatuk számára hatalmas kitüntetés, hogy a Laborkaland programuk után a Peti és Petra pályázattal is bizonyíthatták elkötelezettségünket a társadalmi felelősségvállalás iránt.

A legügyesebb, legötletesebb pályázók a nyeremények mellett megismerkedhettek egy igazi vizsgálólaboratórium munkájával, a szelektív hulladékgyűjtés és feldolgozás világával, az önkéntes PET Kupa szellemiségével, és a Csodák Palotájába tudományos élményeivel.

A legjobb rajzok megtekinthetők a következő linkre kattintva https://petiespetra.hu/ illetve hamarosan a Csodák Palotájában is.

Idén is hirdetnek pályázatot! Érdemes figyelni a weboldalt a kiírásért! www.laborkaland.hu

 

 

 

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet.

Telefon: +36 1 814 8060 | Email: info@csopa.hu | Honlap: www.csopa.hu

 

 

--