Jegyárak

Pedagógus Klub tag belépőjegy***

2.750 Ft

Gyerek/ diákcsoport/ nyugdíjascsoport belépőjegy**** (/fő)

3.500 Ft

Jelképes belépőjegy**

1.000 Ft

** Jelképes jegy váltható érvényes SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, AOSZ, MACIE és MÁK-fogyatékossági támogatásra jogosult igazolvánnyal. A MÁK által kibocsátott hatósági igazolványok közül csak a fogyatékossági támogatásra jogosultak hatósági igazolványát áll módunkban elfogadni. A MÁK által más támogatásról, pl. emelt családi pótlékról szóló hatósági igazolványból a fogyatékossági jogosultság nem állapítható meg egyértelműen, ezért azt nem áll módunkban elfogadni.  A fogyatékossággal élő személlyel 1 fő kísérő szintén jelképes jeggyel léphet be.

Jegyárunk tartalmazza

Több ezer négyzetméteres játékterünk játékainak használata

Tudományos show megtekintése az Öveges színpadon

Kísérletezés a Richter Gedeon laborban

Szabadulószobáink

Szabadulószobázás 2-5 fő részére Csopa jegy váltása mellett 10.000 Ft/alkalom
Szabadulószobázás 2-5 fő részére Csopa jegy váltása nélkül 20.000 Ft/alkalom

Tovább a szabadulószobákhoz

A belépőjegyek megváltása belépést biztosít a Csopa tudományos szórakoztatóközpont területére, és feljogosít a területen lévő játékok és szolgáltatások igénybevételére. A jegyárak forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A ruhatár díjtalan, használata nagyobb csomagok részére biztonsági okokból kötelező.

* Csopa gyerek/diák/nyugdíjas napi jegy a jogosultságot igazoló dokumentum felmutatásával váltható. Gyerek jegy 3-18 éves kor között, diák jegy 25 éves korig, nyugdíjas jegy nyugdíjas igazolvánnyal váltható. 3 éves kor alatti gyermekeknek a belépés díjtalan.

***Ha Ön még nem Pedagógus klubtag, de szeretné igénybe venni a kedvezményt, akkor INGYENESEN tud regisztrálni az alábbi oldalon! Regisztráljon online pedagógus klubunkba most!

****Csoportos jegyek legalább 15 fő gyermek feletti látogatócsoportok részére válthatóak. A csoportos jegyek 3 órás időtartamú látogatásra jogosítanak.

csoportot kísérő pedagógusok számára, amennyiben a Pedagógus Klubunk tagjai ingyenes a belépés. Ha Ön még nem Pedagógus klubtag, de szeretné igénybe venni a kedvezményt, akkor INGYENESEN tud regisztrálni az alábbi oldalon! Regisztráljon online pedagógus klubunkba most! Csoportot kísérő felnőttek számára 4000 Ft-os kedvezményes csoportos felnőtt jegy váltható, de maximum annyi felnőtt számára, amennyi gyermek a csoporttal jön.

Fizetési módok

Pénztárainkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy CSOPA ajándékutalvánnyal válthatsz jegyet. Online vásárlás esetében bankkártyával, vagy CSOPA ajándékutalvánnyal válthatsz jegyet.

Utalványokat NEM áll módunkban elfogadni!

Csopa ajándékutalvány

Ajándékutalványt a helyszínen, a pénztárban lehet megváltani minden nap 10:00-18:00-ig, vagy online az alábbi gombra kattintva.