Richter Gedeon labor

Kísérletezzetek velünk a Richter Gedeon laborban!

A Richter Gedeon laborban mindenki részese lehet a fehér köpenyes, védőszemüveges kalandoknak!

Pörögjetek ti is a laborban, ahol a kémia varázslatos világa tárul fel előttetek!

Köpenyt fel, pipettát és kémcsövet a kézbe! Végezzétek el az izgalmas kísérleteket!

Hogy tudtok kísérletezni nálunk?

  • Keressétek a Richter Gedeon labort!
  • Vegyétek fel a köpenyt és a védőszemüveget!
  • Készítsetek magatokról egy szuper szelfit! Álljatok a szelfifal elé és fotózkodjatok a laboreszközök és a lombikok társaságában!
  • Ezután nincs más hátra, mint hogy a kísérletező csomag segítségével végrehajtsátok a színes kísérleteket!

Gyertek el a Csodák Palotájába és éljétek át a sikeres kísérlet örömét a Richter Gedeon laborban!

(A Richter Gedeon labor látogatását és a kísérletezést a Csopa belépőjegy ára tartalmazza, nem kell rá külön foglalni sem egyéni látogatóknak, sem csoportoknak.)

A RICHTER GEDEON NYRT. – LABORUNK TÁMOGATÓJA

A kutatás és az innováció 1901 óta, a Társaság megalapításától fogva kulcsszerepet tölt be a vállalat stratégiájában. Az első kutatásokat maga az alapító, Richter Gedeon végezte az 1900-as évek elején patikája laborjában. Mára a Richter 1000 főt meghaladó kutató-fejlesztő bázisával a közép-keleteurópai térség legjelentősebb gyógyszeripari K+F központjává fejlődött, árbevételének 10-12%-át fordítja kutatás és fejlesztés tevékenységre.

A Richter ugyanakkor – a diákok tudományos érdeklődésének felkeltése érdekében – a természettudományokhoz kapcsolódóan több iskolai programot támogat, hogy az érintett területek szakember-utánpótlását is elősegítse. A Csodák Palotájával közösen létrehozott oktatólabor kiváló színtere annak, hogy a tantermi foglalkozások mellett a fiatalok számára akár még pályaválasztás előtt vonzóvá tegye a fizika, kémia és biológia világát – ezzel is elősegítve az orvosi, gyógyszerészi és vegyészi pálya népszerűségét.

Meggyőződésünk, hogy a Csopa termeiben, így a Richter Gedeon laborban is, a jövő tudósai, a fiatalabb generációk kutatói is megfordulnak majd, reméljük, hogy az itt szerzett élmények hatására mind többen választják valamely

Gyertek el a Csodák Palotájába, és pörögjetek a Richter Gedeon laborban a fotózkodás és az élménydús kísérletezés során!

(A Richter Gedeon labor látogatását és a kísérletezést a Csopa belépőjegy ára tartalmazza.)