Rólunk mondták

Sziasztok! Nagyon profi volt András előadása és az egészet nagyon élveztük! Szuper, hogy angolul is kiírtak és előadtak mindent! Sok köszi!

Aruk és Andris

Nekem meg az egész családomnak nagyon tetszett, én mindegyiket nagyon ajánlom, de leginkább a Newton kiállítást, az még a legkisebbeknek is nagyon tetszene.

Juli, 11 éves

Sziasztok! A két szabadulószoba hatalmas élmény volt! Kicsit próbára tettük a logikánkat, még fekvőtámaszoztunk is!

Eszter és Gábor

A Csodák Palotájába minden alkalommal nagy örömmel érkezünk és síró gyerekkel távozunk. A Csodák Palotáját ugyanis nem lehet abbahagyni!

J

Sziasztok Csopa csapat, nagyon jól éreztem magam ma. Örülök, hogy itt a közelemben is vannak ilyen érdekes programok. Kedvenc elfoglaltságom a számkirakós interaktív asztal volt. Jó volt látni a családokat és az egyedül érkező fiatalokat is önfeledten játszani és elmerülni egy-egy fejtörőben. Csak így tovább!

J. Andris

Köszönöm Kristófnak a Születés szobáján való vezetést! Jól felkészült módon, hitelesen vezetett végig. 3 gyermek édesanyjaként is tanulhattam tőle. Kedves stílusa, pontos tudása tiszteletet parancsoló! Köszönöm!

Ildikó

Sziasztok, gratulálok ehhez a trendi, szép helyhez, ami már nagyon időszerű volt itt, a harmadik kerületben! Nagyon jól éreztük magunkat a szabadulószobában! Próbálja ki minél több ember, megéri!

Anikó

Nagyon élvezhető, lenyűgöző foglalkozásokon vettünk részt a mai osztálykirándulásunkon. Köszönjük a hozzáértő és figyelmes munkájukat! Nagyszerű, hogy közelebb hozták- térben is- a gyerekek számára a tudományt.

Zipernovszky Károly Általános iskola 2. b osztálya

Nagyon érdekes volt az Illúzió kiállítás és Gergő tapsot érdemel a vezetésért! (meg a sztorikért a vicces vendégekről, akik a tükörteremben vicces dolgokat csináltak)

Judit

Köszönjük az érdekes és tartalmas programokat! Mindenki nagyon kedves és segítőkész!

SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium

Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat, érdekes az előadás, ilyen laborban még nem volt lehetőségünk kísérletezni. Az Illúzió kiállításon szó szerint ámulatba estünk.

Barátnőimmel jöttünk el hozzátok, a Születés kiállítás miatt! Szuper volt, nagyon érdekes a kedvencünk az anyaméhben való ücsörgés és a terhes pocak volt. Utána koktéloztunk egy jót, jövünk máskor is.

Zsófi

Nagyon jól szórakoztak a srácok a Világjáró szobában. fantasztikus ötlet! Kipróbáljuk a többi szobát is. Köszönettel: a Kulcsár család.

Kulcsár család

Igazán nagy élmény volt az itt eltöltött idő az unokákkal. Jól éreztük magunkat! Ha lehetőség lezs rá, a nyugdíjas barátnőkkel is eljövünk a nekünk teremtett programokra.

Pataki Miklósné

Véletlenül tévedtünk be a barátaimmal és egy patent élményben volt részünk! Az Illúzió kiállítás és a különböző csocsós játékokkal sokáig el voltunk, az interaktív asztalok is szuperek. Köszi mindent, vizslát nemsokára!

Laci

Csodás Oltári Dícséretes Álomszép Kiváló Pompás Azta… Lélegzetelállító Orbitális Titokzatos Ámulatbaejtő Javasolnivaló Annyira tetszett!

Bármelyik előadójukat elcserélnénk a fizika tanárunkra! 🙂