Szabadulószobák

4 szabadulószoba, 4 különböző tudomány és élmény

Jártál már szabadulószobában?

  • Ha nem, akkor ez egy remek alkalom, hogy kipróbáld, milyen élvezetes kiszabadulni egy bezárt szobából, pusztán a logikádnak köszönhetően! Fejtörők és logikai összefüggések segítenek majd, hogy egyre közelebb jussatok a kijárathoz. Nincs szükség lexikális tudásra, ellenben az együttműködés, kreativitás, mind kellenek majd a bent töltött idő alatt.
  • Ha viszont jártatok már hasonló helyen, most részesei lehettek néhány igazán egyedi, tudományos szabadulásnak.

A szabadulószobában 2-5 fő játszhat egy időben, a játékidő 45-50 perc.

A szabadulószobák ára Csopa belépőjegy váltása mellett: 10 000 Ft / játék. Csopa belépőjegy váltása nélkül 20 000 Ft/Játék.

12 éven aluli gyermek csak felnőtt kísérettel mehet be a szabadulószobába. A szabadulószobákba kabátot, táskát behozni nem szabad, ezért kérjük a játék megkezdése előtt a ruhatár használatát.

A szobák különböző, tudományos területeket érintenek, amihez egy izgalmas történet és annak megoldása párosul.

mérnök szobája

Te és a csapatod lehetőséget kaptok arra, hogy a nagy Mester tanítványává válhassatok és segítsetek megalkotni következő nagy találmányát. Akárki viszont nem alkalmas erre a feladatra. A mester nagy becsben tartja a kreativitást, a tudást és a rátermettséget.Ti most beléphettek a segédek műhelyébe, hogy a Mester egy nektek hátrahagyott, félkész alkotását befejezzétek. Vajon képesek lesztek a mesternek bizonyítani? Vajon megvan a tudásotok, hogy méltó utódjaivá váljatok az alkotónak? E terem majd eldönti.
Nehézségi fok: 2/5

Világjáró

Egy régészprofesszor kéri a csapatod segítségét. Ősi kincsek után kutat és talált nemrég egy naplót, mely egy világot beutazó felfedező kutatásait tartalmazza. Sajnos nem teljesen látja át a napló tartalmát, így a csapatodat bízza meg azzal, hogy fejtsétek meg a feljegyzésekben talált rejtvényeket.Ezeket egy szobában rekonstruálta. Vajon sikerül kibogoznotok az utazó titkát? Az idő sürget, más is megismerhette a feljegyzések tartalmát. Ha nem elég gyors a csapatod, a professzor több éves munkája kárba vész.
Nehézségi fok: 3/5

Vészhelyzet

A kórházba nemrég egy súlyos sérült beteget szállítottak be. Állapota válságosnak bizonyult, a főorvos sem biztos abban, hogy lehet érte bármit tenni. Az orvosok feladata viszont nem a feladásról szól, hanem hogy megtegyenek minden tőlük telhetőt. Ha siettek, talán még időben megtalálhatjátok a számára megfelelő gyógymódot a beteg felépüléséhez.
Nehézségi fok: 4/5

A Vészhelyzet szabadulószobába 12 év alatti gyermek nem mehet be.

megújuló város

A települést hosszabb ideje egy szén-tüzelésű erőmű látja el. A város lakosainak többsége megbetegedett tőle. Szükség van olyan energiaforrásra, mely megújul és a településnek sem okoz több gondot. Talán a „zöld” energia?De melyik fajtája? Van-e elég idő, hogy hasznosítsák őket, ezzel végre felváltva a fekete füstöt ömlesztő erőművet? A siker csak a csapatodon áll!
Nehézségi fok: 5/5

A szabadulószobában 2-5 fő játszhat egy időben, a játékidő 45-50 perc.

A szabadulószobák ára Csopa belépőjegy váltása mellett: 10 000 Ft / játék. Csopa belépőjegy váltása nélkül 20 000 Ft/játék.

12 éven aluli gyermek csak felnőtt kísérettel mehet be a szabadulószobába. A szabadulószobákba kabátot, táskát behozni nem szabad, ezért kérjük a játék megkezdése előtt a ruhatár használatát.

Legyen a te csapatod az, aki megoldja a fenti izgalmas feladatokat!

Foglald le a szabadulószobát most!